Close

Kako postići povećane usne prirodnog izgleda?

Danas mnogi žele povećati usne ali najčešće da to prirodno izgleda kao da ništa nije rađeno Za postizanje povećanih usana prirodnog izgleda izuzetno su važni:

– vještina i iskustvo doktora

– injekcijska tehnika rada doktora

– vrsta hijaluronskog filera koji ne stvara nakupine

Višestrukim ubadanjem sa specijalnom tehnikom ispuštanja hijaluronskog filera u različite dijelove usana koju radimo u Dental Estetic Studio dobit ćete savršeno oblikovana i povećana usta glatke i nježne teksture i prirodnog profila koja povećavaju privlačnost i senzualnost vašem licu.

Za povećanje usana danas postoje hijaluronski fileri različitih prizvođača izrađenih baš za usne. Oni pomoću najnovije tehnologije koja mu daju jedinstvena viskoelastična i voluminizirajuća svojstva omogućuju popunjenija i svježija usta bez “grudica” i lokalnih nakupina. Sa takvim karakteristikama hijaluronski filer ima idealna modelirajuća svojstva jer pored stvaranja harmoničnog volumena omogućuje i usklađivanje rubova i punoće usana te daje rezultat povećanih ili pomlađenih usana potpuno prirodnog izgleda.

Zahvaljujući navedenim svojstvima hijaluronskog filera i artističkoj vještini doktora Vi možete: povećati svoja usta, ali i riješiti eventualne probleme usta kao što su: asimetrija, tanke usne, dehidrirane smežurane usne s borama te nedovoljno jasno izraženi rubovi sa razlijevanjem ruža.

TRAJANJE I BOLNOST TRETMANA POVEĆANJA USTA HIJALURONSKIM FILERIMA

Sam tretman prirodnog povećanja usta hijaluronskim filerom traje oko 30 minuta i potpuno je bezbolan. Za bezbolnost je odgovorna nova vrlo jaka anestetska krema spacijalizirana za anesteziju kože i usana koju rabimo u stomatološkoj ordinaciji Dental Estetic Studio, te često upotreba i filera za popunjavanje usana i lica koji u sebi sadrži anestetik. To sve doktoru omogućuje nesmetan rad kod prirodnog povećanja usta ili pomlađivanja usana, a pacijentu potpunu opuštenost zbog izostanka boli. Anestetska krema koju rabimo kod zahvata sa hijaluronskim filerima u ordinaciji Dental Estetic Studio nije klasična anestetska krema i nju ne možete inače dobiti na hrvatskom tržištu. Ova nova krema zaista pomaže da pacijent ne osjeti zahvat popunjavanja usana ili neki drugi zahvat popunjavanja hijaluronskim filerima. Kako doktorica Hlupić je završila brojne vrhunske edukacije po svijetu i kako je i trenutno na američkoj akademiji za anti – ageing medicinu i estetiku tijela i lica donosi stalno najnovije tehnike i materijale za pomladivanje lica, popunjavanje usana i općenito rad sa hijaluronskim filerima.