Close

IMPLANTATI BEZ KIRUŠKOG ZAHVATA – MGUIDE

Gubitkom zuba, često se pacijenti pitaju kako će ga nadomjestiti i da li će ih, ako se odluče za najbolju soluciju nadomještavanja izgubljenog zuba implantatom, to boljeti. Ugradnjom implantata nema potrebe za brušenjem zdravih susjednih zubi kao za protetski most.

– Kako bi omogućili svojim pacijentima BEZBOLNOST a prije svega PRECIZNU I SIGURNU implantaciju naša stomatološka ordinacija u Zagrebu uvela je NAJNOVIJI sustav 3D IMPLANTOLOGIJE-MGUIDE.
– Mis Implants je svjetska kompanija koja proizvodi, dizajnira, razvija i prodaje najsuvremenije zubne implantate, vanjske nadogradnje, rješenja za kompletnu oralnu rehabilitaciju pa tako su razvili i najnoviji sustav MGUIDE SUSTAV-3D IMPLANTACIJA. Mis implantati se zbog svoje razvojne inovativnosti koriste u najboljim dentalnim klinikama u cijelom svijetu.

MGUIDE implantacija je implantacija putem CT-a ČELJUSTI I ŠABLONE te je zapravo ugradnja implantata BEZ KIRUŠKOG ZAHVATA, ŠAVOVA, KRVI I BEZ BOLOVA I OTOKA NAKON ZAHVATA.

3D implantologijia ili kako ju zovu kompjuterski navođena implantologija je nešto što u Dental Estetic Studiu tim radi već više od 5 godina, ali od nedavno i sa Mis implantatima i najnovijim sustavom MGUIDE.

Kako se to radi:

– Sve što nam treba prije samog zahvata je CT pacijenta i dolazak pacijenta na skeniranje. CT je trodimenzionalna slika čeljusti pomoću koje dobivamo jako preciznu vizualizaciju zubnih struktura gdje TOČNO VIDIMO debljinu kosti, visinu, gustoću i anatomske strukture. Samim tim uz pomoću posebnog programa na računalu možemo precizno postaviti implantat koji će biti idealne veličine u odnosu na kost kao i idealno pozicioniran.

– Podaci skeniranja i CT se šalju u Mis Implant kompaniju koja uz pomoću računala planira idealnu poziciju implantata i izrađuje printanjem model pacijenta i šablonu za implantiranje.

– Kad pacijent dođe na implantiranje postavlja se šablona u usta i direktno se kroz šablonu ugrađuje implantat. Naravno da sve ovo dolazi u obzir ukoliko pacijent ima dovoljnu debljinu i visinu kosti, a ukoliko je nema potrebno je nadomjestiti, što se danas veoma uspješno radi.

Skeniranje situacije u ustima i printanje modela i šablone omogućuju strahovito veliku preciznost ovog zahvata tj. ugradnje implantata bez kiruškog zahvata i zato je ova vrsta implantacije velika budućnost u implantologiji.

– Pacijenti su izrazito zadovoljni ovom tehnikom postavljanja implantata jer :

1. NEMA BOLI
2. BRZ JE PROCES IMPLANTACIJE
3. SAVRŠENO JE PRECIZNO POZICIONIRAN IMPLANTAT S OBZIROM NA ANATOMSKE STRUKTURE
4. MAKSIMALNO KORIŠTENJE RASPOLOŽIVE KOSTI
5. NEMA REZOVA, ŠAVOVA, NI OTOKA
6. OKOLNI ZUBI NISU DIRANI

Implantati bez kirurškog zahvata – 3D implantologija

IMPLANTATI BEZ KIRURGIJE