Close

ALL ON 4 – Zamijenite totalnu protezu fiksnim mostom u 24 sata

Ako nosite totalnu protezu i niste zadovoljni sa njom i želite naći bolje rješenje za Vas u ponudi imamo All on 4 i All on 6 fiksni most na vijke na 4 ili 6 implantata.

All on 4 je revolucionarni koncept fiksnog mosta koji se pomoću vijaka pričvrsti na 4 implantata. Tvorac ovog koncepta je dr. Malo iz Portugala koji vodi jednu od najpoznatijih klinika na svijetu. Kod njega osobno obučili su se naš kirurg i dr Knego i već dugi niz godina uspješno radimo radove na tom principu. Ovakav način nadomještavanja zuba je idealan za pacijente koji nose totalnu protezu ili nemaju dovoljno kosti za klasičnu ugradnju implantata i implantoprotetsku rehabilitaciju. Na taj način ne morate nadograđivati kost i raditi sinusliftinge. Također, nemate dodatne troškove i nema dugog čekanja dok se stvori kost prije same ugradnje implantata koja može trajati mjesecima. Ugradnju implanta u ordinaciji dentalne medicine Dental Estetic Studio vrši specijalist oralne kirurgije sa velikim i dugogodišnjim iskustvom što je za pacijente jako bitno i koristimo samo implantate najbolje kvalitete i kategorije.

Princip ugradnje zubnih implantata od All on foura temelji se na pozicioniranju implantata u prednji dio čeljusti gdje ima najviše kosti zaobilazeći dijelove gdje je manjkava kost i određene anatomske strukture. Kod koncepta All on four postavljaju se 2 ravna implantata i 2 implantata pod kutem. Kod All on six koncepta postavljaju se 4 ravna i 2 kosa implantata. Takav položaj zubnih implantata omogućava izrazitu stabilnost i čvrstoću cjelokupnog rada. Vremenski period postave implantata i izrade fiksnog mosta na vijke je kratak i nove zube možete dobiti u najkraćem mogućem roku od samo 24 sata. Sam proces ugradnje zubnih implantata je potpuno bezbolan i ne traje dugo. U istom danu uzima se otisak odmah nakon implantacije i kreće se u izradu mosta koji se uz pomoć vijaka pričvrsti u implantate.

Most koji dobijete je privremeni i treba se nositi 3-4 mjeseca koliko je potrebno da se zubni implantati povežu sa kosti nakon čega izrađujemo trajni most na vijke. Oko izgleda samog mosta, privremenog i trajnog uvijek se detaljno dogovaramo i dokle god niste zadovoljni ništa ne završavamo.

Velika prednost All on foura je što se može redovito kontrolirati i i nadopunjavati u slučaju da se s godinama povuče zubno meso. Jako je bitno da je ovakav zahvat za Vas bez rizika, bezbolan i brzo se nadomjeste izgubljeni zubi. Također jedna od prednosti je i lako održavanje higijene.

Gubitak zubi izuzatno utječe na kvalitetu života. Uz All on 4 zauvijek ste se rješili totalne proteze i omogućena Vam je daleko bolja funkcija žvakanja i osjet hrane nego što ste ju imali sa starom zubnom protezom.

Postavljanje fiksne proteze, all on 4