Close

Izbjeljivanje zubi lampom zoom2

Tamni, požutjeli zubi mogu biti neugodan estetski problem. Želja mnogih pacijenta je svježiji, svjetliji osmijeh. U Zagrebačkoj dentalnoj ordinaciji Dental Estetic Studio izbjeljujemo zube novim profesionalnim poboljšanim sustavom ZOOM 2 koji je siguran i djelotvoran postupak koji daje FANTASTIČNE REZULTATE, TAKOREĆI BEZ BOLOVA KOD IZBJELJIVANJA i BEZ STETNOSTI NA CAKLINU.

zoom izbjeljivanje zubi

Promjena boje zubi uvelike ovisi o navikama pacijenata kao što su učestala konzumacija obojane hrane i pića, o prehrani te naravno o genetici i starenju.

Prije tretmana izbjeljivanja zubi Zoom2 lampom potrebno je napraviti detaljan pregled Vaših zubi i profesionalno očistiti kamenac te se nakon toga kreće u izbjeljivanje. Izbjeljivanje zubi se temelji na procesu oksigenacije, tj postupku prilikom kojeg se mijenja kemijska struktura pigmenta koji se nalazi u zubu. Uz pomoć lampe aktivne molekule kisika ulaze u strukturu zuba pomoću gela hidrogen peroksida i na sebe vežu molekule pigmenta. Sam postupak izbjeljivanja vrši se u jednoj posjeti i traje do 45 min, ovisno koliko jako želite izbijeliti zube, obično radimo po dva do tri ciklusa od 15 minuta.

zoom izbjeljivanje

Svaki tretman izbjeljivanja zubi se prilagođava pojedinom pacijentu. Izbjeljivanje je dozvoljeno u svim dobnim skupinama osim kod djece do 16 godina i trudnica. Uz najnoviji sustav izbjeljivanja dobijete i ACPgel koji eliminira bilo kakav osjećaj preosjetljivosti i nelagode nakon procesa izbjeljivanja. Preosjetljivost zubi nakon tretmana je svedena na minimum i najvažnije je da procedura samog izbjeljivanja zubi više ne boli kao što je boljela kod izbjeljivanja sa prijašnjim lampama. Izbjeljivanje zubi ZOOM 2 lampom je izuzetno korisno, ako želimo osvježiti i posvijetliti zdrave zube a i prilikom izrade ljuskica i make overa zubi kako bi postigli ljepši budući rad.

Brojne kliničke studije dokazuju kako profesionalno izbjeljivanje zubi ne šteti strukturi zuba,sigurno je za vašu caklinu i bez štetnih posljedica, a pacijenti nakon izbjeljivanja posvećuju više pažnje oralnoj higijeni te češće odlaze na redovne kontrole.

Konačan rezultat izbjeljivanja zubi Zoom 2 lampom su svjetliji zubi za nekoliko nijansi i dugotrajni učinak.

Pacijenti su izrazito zadovoljni jer izlaze iz ordinacije s svježim i pomlađenim osmijehom.