Close

“Mis implants” implantati

Implantate poznate izraelske tvornice Mis Implants tim Zagrebačke stomatološke ordinacije Dental Estetic Studio počeo je upotrebljavati prije par godina radi visoke kvalitete i stabilnosti implantata i jačine i kvalitete svih vijaka i suprastruktura koje se zavijaju u implantat i nose protetski rad tj. nove zube pacijenta.

Nakon jedne od edukacija doktorice Knego na Floridi u društvu najjačih stručnjaka iz tog područja iz Amerike i tog dijela svijeta bilo je neminovno shvatiti da je to jedan od najkvalitetnijh implantata na svijetu sa najvećom inovativnošću tvornice što se tiče ulaganja i napredka. Vrste implantata ove poznate tvornice svakim danom su sve brojnije a biraju se s obzirom na poziciju i stanje kosti koji Mis implantat ćemo upotrijebiti.

U zubnoj ordinaciji Dental Estetic Studio isključivo koristimo materijale provjerene kvalitete i najviše kategorije kako bi našim pacijentima osigurali vrhunsku uslugu i stopostotni uspjeh naših radova u svim područjima stomatologije, a naručito na području implantologije. Prateći svjetske trendove i novitete te neprestanom edukacijom naših doktora možemo izdvojiti nekoliko poznatih svjetskih kompanija sa kojima surađujemo i čije usluge redovno koristimo na temelju dugogodišnje suradnje i zajedničkih uspješnih radova.

Mis Implants je svjetska kompanija sa velikim iskustvom koja dizajnira, proizvodi, razvija i prodaje najsuvremenije zubne implantate. Tvrtka Mis implants nudi širok raspon zubnih implantata, vanjskih nadogradnji i rješenja za kompletnu oralnu rehabilitaciju.

Mis implantati su najprodavaniji na svjetskom tržištu, a odlikuju se svojim posebnim dizajnom, preciznom izradom i visokom kvalitetom. Sam oblik ima ogroman utjecaj na osteointegraciju tj. kako će se implantat povezati sa kosti. O tome uvelike ovisi i stabilnost implanatata te njegova dugoročnost. Dugogodišnje iskustvo našeg oralnog kirurga također je izuzetno bitna kako bi postigli uspijeh u implantaciji.

Niz znanstvenika i stručnjaka posvećena je kontinuiranom istraživanju i razvoju novih proizvoda i tehnologija. Kompanija ulaže ogroman trud kako bi ponudili inovativna rješenja kako bi se svladali novi izazovi u implantologiji. Njihov proizvodi su popračeni brojnim kliničkim studijama koje se izvode na uglednim svjetskim sveučilištima i znanstvenim institutima.

Ono što je za pacijenta najvažnije a to su STABILITET I DUGOROČNOST IMPLANTATA to će Mis implantatima pacijent sigurno dobiti. Pacijentu često nisu jasne razlike u cijenama implantata na hrvatskom tržištu i da jeftini implantati ne mogu imati tu kvalitetu stabiliteta i dugoročnosti kao npr. Mis Implants implantati