Close

Ortodontski aparatići – estetske dorade na zubima nakon nošenja

Ono po čemu je Zagrebačka stomatološka ordinacija Dental Estetic Studio poznata je timski rad i zato nakon što Vam profesorica ortodoncije posloži zube u pravilan položaj doktorica Knego sa ostalim doktoricama u timu pogledati će i napraviti plan koje još sitnice će dovesti do toga da osmijeh postane idealan.

ORTODONTSKI APARATIĆ ĆE POSLOŽITI VAŠE ZUBE ALI NEĆE PROMIJENITI ANATOMSKI OBLIK ZUBI I BOJU! Minimalnim intervencijama to možemo mi napraviti

Ortodontski aparatić omogućuje postizanje pravilne okluzije zubi, ispravljanje nepravilnog položaja zuba i lukova, što dovodi do zdravlja cjelokupnog žvačnog sustava i lijepog osmijeha. Međutim nekada nije dovoljno samo posložiti zube u pravilan niz i položaj da bi dobili LIJEP I SAVRŠEN osmijeh kakav želimo. Nakon nošenja ortodontskog aparatića želimo dovesti OSMIJEH DO SAVRŠENSTVA, kako bi pacijenti bili u potpunosti ZADOVOLJNI. Pod tim podrazumijevamo sitne korekcije koje MNOGO ZNAČE jer stvaramo još LJEPŠI OSMIJEH.

Nakon skidanja ortodontskog aparatića prije svega provjeravamo zagriz, da li su svi zubi u kontaktu i da li je pacijentu ugodno kad grize. Zatim niveliramo zube. Nivelacija podrazumjeva poravnavanje linije osmijeha kako ne bi neki zubi bili previše van linije osmijeha i kako bi postigli SIMETRIJU I HARMONIJU. Ukoliko postoji neka cervikalna erozija zubi, to pokrivamo minimalnim kompozitnim ispunom i na taj način štitimo zube od daljnjeg erodiranja. Isto tako takav zub je estetski mnogo ljepši kao i osmijeh u cjelosti. Da bih OSVJEŽILI SVOJ OSMIJEH mnogi pacijenti nakon skidanja aparatića odlučuju se na izbjeljivanje zubi. U slučaju da netko ima indikaciju za ljuskice ili laminate, predložimo i to. 1 ili 2 ljuskice nekada i bez brušenja zubi drastično će popraviti osmijeh.

Danas nije više bitno da se samo isprave zubi i poprave nego je bitna i estetika na što naša zubna ordinacija Dental Estetic Studio daje veliki akcenat i u to mnogo ulaže svojim radom, trudom i educiranjem. Isto tako ulaže u NAJNOVIJE MATERIJALE koji moraju biti najbolje kvaliete. Ulaže u VRHUNSKU TEHNOLOGIJU koja je danas neminovna. Zato se mi zaista trudimo da svojim pacijentima omogućimo da imaju prekrasan osmijeh, da budu sretni i zadovoljni sa našim radom, kvalitetom a prije svega sa svojim osmijehom.