Close

PROTETIKA

Zubna klinika pruža usluge izrade svih vrsta protetskih radova, danas sa naglaskom na bezmetalne navlake i mostove, protetiku na implantatima, protetiku bezubih čeljusti na 4 implantata All–on–four i sve vrste proteza. Radimo sve vrste protetskih radova koji se rade i u najvećim klinikama u svijetu.

Kombinacija ljuskica i navlaka u CAD/CAM tehnici
ljuskice za zube
protetika

PROTETIKA

Zubna klinika pruža usluge izrade svih vrsta protetskih radova, danas sa naglaskom na bezmetalne navlake i mostove, protetiku na implantatima, protetiku bezubih čeljusti na 4 implantata All–on–four i sve vrste proteza. Radimo sve vrste protetskih radova koji se rade i u najvećim klinikama u svijetu.

Svi naši radovi odlikuju se kvalitetom izrade, estetike i funkcije. SMILE MAKE OVEROM, tj. nizom različitih zahvata, gdje često kombiniramo ljuskice, navlake, mostove, korekciju oblika kompozitom ili chipsevima možemo potpuno promijeniti Vaš osmjeh, tj. stvoriti skladan, lijep i prirodan osmjeh.

CAD/CAM BEZMETALNA PROTETIKA svakim danom sve više zamjenjuje metal-porculanske navlake i mostove. Takva protetika izrađuje se kompjuteriziranim sustavom u laboratoriju iz nekoliko vrsta materijala koje biramo prema tome što želimo postići: estetiku, transparentnost ili čvrstoću:

  • puni cirkon
  • cirkon keramika tj. cirkon porculan
  • puni porculan tj. puna keramika

Prednosti kompjuterizirane bezmetalne protetike:

  • nema metala
  • visoka estetika
  • preciznost izrade
  • biokompatibilnost

PROVIZORNE NAVLAKE I MOSTOVI pacijent dobija odmah nakon brušenja ili skidanja stare protetike da može 7-10 dana normalno funkcionirati u svojoj sredini dok traje izrada u laboratoriju. Kod nas u ordinaciji su uključeni u cijenu protetike.


CIJENA ZUBNE PROTETIKE

Cijene fiksne protetike obuhvaćaju širi pojam i variraju o dosta čimbenika. Danas postoje razne vrsta materijala pa tako i cijene. U Dental Estetic Studiu radimo navlake i mostove od svima poznatog metal-porculana koji je jeftiniji od bezmetalne protetike izrađene od E-MAXA, cirkona i staklenog porculana. Kod nas cijene bezmetalnih navlaka i mostova po pojedinom članu su za sva tri materijala identične. Cijena protetike ovisi o broju članova zuba koji zubni laboratorij izrađuje, tj da li radi jednu navlaku ili više njih.

Cijena protetike isto ovisi o načinu izrade same krunice, iskustvu stomatologa, zubnog tehničara, načinu cementiranja. Cijene protetike možemo podijeliti na fiksno-protetski rad s individualizacijom i bez-individualizacije. Tako npr imamo ljuskice bez-individualizacije koje se rade klasično kao na hrvatskom tržištu i jeftinije su. Imamo i skuplje s individualizacijom, ali one su rađene individualno po Vašim zubima, individualno za svaku osobu, one su vrhunske kvalitete, visoke prirodnosti i cementirane specijalnim cementom koji zadržava prirodnost rada. Takve ljuskice izgledaju kao da smo nanijeli novu caklinu.

Cijena mobilne protetike ovisi od čega su izrađene proteze i koje elemente za nošenje proteze sadržavaju. Danas u ponudi imamo i transparentne, nelomljive proteze.

U našoj Zagrebačkoj stomatološkoj klinici Dental Estetic Studio radimo sve po želji pacijenta tako da se uvijek možemo dogovoriti i za cijenu. Danas postoji puno vrsta materijala i raznih načina kako protetski sanirati zube u ustima. Ono što mi preferiramo i za što se zalažemo je da u Vašim ustima protetski radovi budu biokompatibilni, funkcionalni, visoke kvalitete i velike estetske prirodnosti.

Bezmetalna protetika na gornjim i donjim zubima

protetika

Kombinacija ortodontske terapije, ljuskica i navlaka u CAD/CAM tehnici

Kombinacija ljuskica i navlaka u CAD/CAM tehnici

protetika

Slučaj tretiran kombiniranjem bezmetalnih navlaka i ljuskica

Stare navlake na gornjim zubima zamijenjene su bezmetalnim navlakama, a donji zubi samo malo sređeni

Make over kombiniranja ljuskica i bezmetalnih navlaka u skladan osmijeh

Bezmetalne navlake samo na gornjim prednjim zubima

Bezmetalne navlake na prednjim gornjim zubima

Bezmetalna protetika na gornjim zubima, donji su samo nivelirani i dotjerani

Kombinacija ljuskica i navlaka u CAD/CAM tehnici i podignuta klinička kruna na prvim incizivima

protetika

Protetika-make over ljuskicama i bezmetalnim navlakama

Protetika-make over bezmetalnim navlakama

Protetika-make over ljuskicama i bezmetalnim navlakama

bezmetalne navlake knego

Make over ljuskicama i bezmetalnim navlakama

Make over ljuskicama i bezmetalnim navlakama

Stari metal keramički rad zamijenjen je novim bezmetalnim navlakama i ljuskicama ( E-max, Empress, cirkon u kombinaciji)

Porculanske ljuskice na prednjim zubima i bezmetalne navlake na stražnjim zubima po želji pacijentice u izuzetno svijetloj boji

Makeover ljuskicama

Bezmetalne porculanske i navlake

Bezmetalne porculanske i navlake koje su pomladile i poljepšale muški osmjeh!

Mostovi u cirkonu sa individualizacijom porculanom

Mostovi u cirkonu sa individualizacijom porculanom koji su nadomjestili zube koji su falili. Na prednje zube su stavljene porculanske ljuskice. Veliko je zadovoljstvo pacijentu kada otvori usta i njegovi i donji zubi su ovako lijepo i svježe sređeni. 

Makeover zubi sa naprijed porculanskim ljuskicama

Makeover zubi s naprijed porculanskim ljuskicama sa strane bezmetalne navlake, most te neki stražnji zubi su samo sređeni kvalitetnim estetskim ispunima. Jako povučena gingiva na nekim prednjim zubima je perfektno nadomještena roza porculanom na ljuskicama da zubi ne bi djelovali predugačko. 

porculanske ljuskice u boji

Naš novi makeover zubi sa potpisom doktorice Knego porculanskim ljuskicama u boji po želji pacijentice i usne pomlađene te popunjene hijaluronskim filerom Juvederm, rad doc. dr Ljiljane Hlupić.

zubni mostovi i navlake 1

Makeover zubi navlakama u punom porculanu i cirkonskim mostovima u gornjoj čeljusti i porculanskim ljuskicama i mostovima u donjoj čeljusti.

Kombinacija porculanskih ljuskica i porculanskih navlaka 002

Kombinacija porculanskih ljuskica i porculanskih navlaka

BLOG

REZERVIRAJTE SVOJ TERMIN VEĆ DANAS!

Nazovite nas na broj telefona +385 1 4847 432 ili pošaljite upit.

KONTAKT