Close

Nevidljiva ortodoncija – Incognito 3M

INCOGNITO 3M je posebna vrsta ortodoncije i od strane pacijenata danas izuzetno tražena jer je nevidljiva. Ortodontski aparatić se stavlja sa stražnje strane zuba gdje je potpuno skriven od drugih pogleda.

Orthocaps prozirni aparatići
Incognito 3M bravice se izrađuju van Hrvatske tj. u Njemačkoj u tvornici 3M Unitek, a kod nas u Hrvatskoj ga lijepi na zube profesorica ortodoncije u našoj ordinaciji dentalne medicine Dental Estetic Studio

Prednost Incognito 3M ortodoncije je u tome što pomoću najmodernije tehnologije dobivamo precizne 3D modele ortodontskog slučaja, omogućuje visok standard za preciznost obrade i izrade bravica. Bravice Incognito su napravljene posebnom tehnologijom CAD/CAM. Incognito 3M bravice se izrađuju veoma precizno komjuterski tako da Vaš lingvalni ortodontski aparatić dovede do idealnog osmijeha. Žica koja povezuje bravice kompjuterski je savijena i prilagođena svakoj fazi ortodontske terapije. Pozicioniranje i postavljanje Incognito bravica vrši se pomoću kompjuterski izrađenih šablona brzo i jednostavno. Bez obzira gdje su Vaši zubi početi oni će završiti lijepo i ravno.

Bravice su od zlatne legure i individualizirane za svaki zub što znači da savršeno prijanjaju na zube. Prednosti nove lingvalne ortodoncije je ta da je:

  1. nevidljiv je jer je sa stražnje strane zuba
  2. aparatić je izuzetno tanak
  3. kompjuterski planiran i individualiziran
  4. izuzetno gladak jer je od zlatne legure te se ne zadržavaju bakterije
  5. Incognito aparatić je nešto najnovije u svijetu ortodoncije jer povezuje kompjutersku tehnologiju sa estetikom.

Incognito 3M ortodontski aparatić izravnava zube jednako učinkovito i brzo kao i klasični fiksni ortodontski aparatić samo što se Incognito 3M ne vidi i izravnava zube izrazito precizno jer je to kompjuterski vođeno i planirano. Isto tako ukoliko postoje osobe koje su alergične na neke metale INCOGNITO 3M je idealno rješenje za njih. Incognito 3M-nevidljiva ortodoncija ispravlja sve ortodontske anomalije u svakoj životnoj dobi.