Close

ESTETIKA LICA

Studio je specijaliziran za estetiku zubi, osmjeha i injekcionu estetsku medicinu lica.

estetika lica

Skladno povećane gornja i donja usna do simetrije, sa jasno definiranim te lagano naglašenim rubom i lukom koji pojaćavaju mladost i privlačnost lica


Želite li zaista predivne, ali prirodne usne doc.dr. Ljiljana Hlupić u Dental Estetic Studiu napraviti će vam točno ono što želite!

Povećanje usana hijaluronskim filerom u Dental Estetic Studiu je zahvat koji radimo već 6 godina. Studio je specijaliziran za estetiku zubi, osmjeha i injekcionu estetsku medicinu lica. Jedan od specijalista Dental Estetic Studia Doc. dr. Ljiljana Hlupić veliki je stručnjak za neinvazivnu estetsku medicinu i anti-age zahvate, a lijepo i umjereno napravljene i korigirane usne posebna su joj specijalnost.


Što je važno kod punjenja usana hijaluronskim filerom?

  1. velika stručnost , preciznost i smisao za estetiku samog doktora
  2. nekoliko tehnika aplikacije u 1 zahvatu koje dovode do idealnih tj. skladnih usana
  3. umjerenost količine filera koja se aplicira
  4. vrsta filera- pravilno odabrana


Kako trebaju izgledati pravilno i lijepo povećane usne hijaluronskim filerom?

  • IDEALNE USNE – su kad imaju punu i gornju i donju usnu u proporcionalnom omjeru sa jasno definiranim i blago naglašenim rubom.

Kod povećavanja volumena usana treba voditi računa o stvaranju JASNE KONTURE usana, skladne SIMETRIJE gornje i donje usne, kao i činjenica da posve blago PODIZANJE RUBA usana znatno pomlađuje i povećava privlačnost lica. Punjenje tj. povećanje usana hijaluronskim filerom mora uvijek biti u skladu sa fizionomijom lica pacijenta i osobnošću osobe.

Doktorica Hlupić pored svojeg estetskog znanja i istreniranosti koje je stekla završeći specijalizaciju Američke Akademije za Estetsku Medicinu posjeduje i dugogodišnje iskustvo temeljeno na brojnim estetskim tretmanima (većinom povećanja usta), na brojnim licima kojima je osnovni uvijet bio postizanje prirodnih a proljepšavajućih rezultata za koje nitko neće posumnjati da su postignuta nekim od estetskih tretmana. Doktorica Hlupić zna kako injektirati filer da bi se dobile pune usne ali prirodne tj kako popuniti usnice da se dobije prirodni rezultat bez opasnosti da se dobije izgled „patkastih“ usta ili usta „poput kobasice”.

Kod punjenja usana hijaluronskim filerom pored pravilnog injektiranja filera, znanja, iskustva i posjedovanja vještine te nevjerojatne preciznosti mora se uzeti u obzir i misliti na niz drugih čimbenika: od anatomije lica i fiziologije i stanja kože do vrste filera koji se upotrebljava te kako se on ponaša u tkivu usne. Sve je važno da pacijent dobije točno ono što je očekivao. Adekvatnu punoću, oblik i rezultat laganog pomlađivanja.

Ako je pacijentova želja samo micanje crta ( bora ) i skupljenost ( suhi izgled) usana doktorica Hlupić će vaše usne samo pomladiti i popuniti do veličine kakvu želite ili ste imali u mladosti.

Pomlađivanje usana hijaluronskim filerima jako ce pomladiti lice i kod muškaraca isto kao i kožu lica ako se tretira hijaluronom.

Zato želite li zaista predivne, ali prirodne usne doc.dr. Ljiljana Hlupić u Dental Estetic Studiu napraviti će vam točno ono što želite!


Luna kolaž s watermarkom

Naša doktorica za anti-ageing doc.dr.sc.Ljiljana Hlupić u procesu tretmana hijaluronskim filerom kojim se korigira tanja gornja usna i popunjavaju sitne bore, što doprinosi pomlađivanju izgleda cijelog lica. 

Hijaluronskim filerom blago popunjena i simetrizirana gornja usna do skladnog izgleda, idealno oblikovana.


Kako do povećanih usana bez boli?

Boli li tretman povećanja usana hijaluronskim filerom i koliko jako?

Usne su dio tijela sa najvećim brojem osjetilnih receptora te povećanje usana sa ubrizgavanjem hijaluronskih filera nije bas ugodan tretman bez anestezije što mogu potvrditi mnoge pacijentice koje su to prošle i žele da se to ponovo obavi potpuno bez boli. 

Zato u Dental Estetic Studiu smo razvili sistem aplikacija filera u usnu koji ne boli. Dr. Ljiljana Hlupić poznati stručnjak za povećanje usana i anti-ageing lica u suradnji s Njemačkim laboratorijem iz Frankfurta razvila je novu kombinaciju anestetika , drastično jače kreme, koja se pokazala učinkovitom poput stomatološke anestetske injekcije zapravo bolje. Topička primjena anestetske baš ove kreme osigurava anesteziju čitavih usana , a i drugih djelova lica i tijela gdje se hijaloronski fileri stavljaju u svrhu punjenja ili pomlađivanja. Mazanjem te anestetske  kreme nakon stajanja minimalno 15 min svi osjetni receptori usana bit će potpuno blokirani u trajanju 2 sata što je više nego dovoljno dugi period da se naprave savršeno prirodno povećane i oblikovane usne.Nakon čekanja da krema djeluje treba najviše 30 minuta za precizno oblikovanje ili povećanje usana hijaluronskim filerom.


povećanje usana


Povećanje i oblikovanje usana hijaluronskim filerom bez boli jako je važno iz nekoliko razloga:

  • da pacijent nema traumu kod nečega što bih  trebalo predstavljati veliko veselje i zadovoljstvo radi buduceg boljeg izgleda- 
  • da se pacijent ne “trza “i omogući se mirna aplikacija jer je preciznost svakako preduvjet da sve izgleda lijepo i prirodno- 
  • da se hijaluronski filer stavlja polako  što apsolutno smanjuje mogućnost nastajanja nakupina tj. grudica

Ubrizgavanjem anestetika oko korijena zuba koja se koristi u stomatologiji osigurava bezbolnost tretmana no ponekad središnji dio gornje usne ostane neanesteziran i bolan i zato je ova nova anestetik- krema koju naručujemo iz Njemačke idealna


Danas postoji čitav niz anestetskih krema sa različitim postotcima i međusobnim omjerima anestetika koje karakterizira različiti stupanj anesteziranja od blagog do srednje jakog stupnja. One smanjuju bolnost tretmana na podnošljivu razinu no ne uklanjaju bol u potpunosti kao nova krema koju upotrebljavamo u Dental Estetic Studiu da bih vaš tretman hijaluronskim filerom bio ugodan i veliko zadovoljstvo.


POMLAĐIVANJE LICA, VRATA I DEKOLTEA PLAZMOM

Za pomlađivanje lica, vrata i dekoltea plazmom imamo najnoviju centrifugu koja ima soecijalan anti-age program I- PRF. PLAZMA JE ULAGANJE U BUDUĆNOST PROTIV STARENJA! PRF (“platelet rich fibrin”) je kratica za trombocitima obogaćen fibrin koji se dobiva iz pacijentove krvi i koristi u implantologiji, oralnoj kirurgiji, parodontologiji i estetskoj medicini za prirodno obnavljanje oštećenih tkiva i danas jako puno za pomlađivanje lica i trajno ulaganje u obnavljanje potkožnog tkiva. Trombocitima obogaćen fibrin stimulira i ubrzava proces ozdravljenja i regeneraciju tkiva te jako djeluje na proces starenja ubacivanjem matičnih stanica u potkožje. 

Postupak: Potrebno je izvaditi malu količinu pacijentove krvi i staviti ju u poseban uređaj centrifugu. Proces centrifugiranja traje svega 8 minuta pri čemu se izdvajaju crvena krvna zrnca i ostaje PLAZMA OBOGAĆENA FIBRINOM koju koristimo. 

I-PRF sustav kojim dobivamo tekućinu spremnu za injiciranje u mjesta gdje je potrebno. Tekući oblik se koristi naručito za esetiku lica ali i za obnavljanje zubnog mesa.U području anti-aging tretmana i tretmana pomlađivanja lica koristi se kao najnovije, sigurno i učinkovito rješenje u odgađanju procesa starenja. Kod nas Vam se može napraviti tretman pomlađivanaja lica brzo i bezbolno pod stručnim vodstvom naše doktorice za anti-aging. 

Ova tehnika stimulira proizvodnju hijaluronske kiseline te sekreciju kolagena i elastina čime se postiže povećanje konzistencije i napetosti te smanjenje opuštenosti kože te osigurava bolju hidrataciju. 

Njime, po želji, u kombinaciji sa specijalno centrifugiranim A- PRF om koji je gušći možemo malo povećati i volumen usana i riješiti dublje bore. 

Ovaj sustav predstavlja revoluciju na području estetske i dentalne medicine jer možemo ponuditi rješenja koja su minimalno invazivna, sigurna i predvidiva te garantiraju uspjeh terapije. Postoje brojni radovi koji potvrđuju učinkovitost PRF-a u oralnoj kirurgiji, estetskoj kirurgiji i esetici lica.GUMMY SMILE – KOREKCIJA OSMIJEHAGUMMY SMILE – PREVIŠE VIDLJIVA GINGIVA

Ako Vam se previše vidi zubno meso i narušena je estetika Vašeg osmijeha mi to možemo rješiti relaksacijom mišića podizača usana.

Problem s kojim se često susrećemo u ustima pacijenata je tzv. “gummy smile” (gingivalni osmjeh) kod kojeg se vide zubi gornje čeljusti ali i veliki dio zubnog mesa tj vidi se previše.Gummy smile možemo rješiti na par načina:

1.Relaksacijom mišića podizača usana, usna se nakon par dana neće više tako visoko podizati

2. Nekad je kod gummy smile-a potrebno podići malo i gingivu iznad zuba tj produljiti zube što sa malo anestetika radimo elektrokauterom ili laserom. Za par dana se više ne vidi da smo išta radili.

3. Postoji gummy smile kada su zubi jako kratki i mali pa ih je potrebno povećati i tada se služimo kirurškom metodom kada se podiže klinička kruna zuba.

Korekcija gummy smile-a je brza, bezbolna a rezultati su veoma uspješni. U zubnoj ordinaciji Dental Estetic Studio u centru Zagreba se rade sve tri metode.

Zahvate gummy smile-a u našoj zubnoj ordinaciji radi stručno osoblje s vrhunskim i višegodišnjim iskustvom. Cilj koji pokušavamo ostvariti je svakako lijep i prirodan osmijeh na naše i pacijentovo zadovoljstvo.

NAŠI RADOVI PRIJE I POSLIJE

Korekcija gummy smile-a je brza i bezbolna, a rezultati veoma uspješni 

Koža sklona aknama nakon tretmana plazmom

Relaksacijom mišića podizača usana, usna se nakon par dana više ne podiže previsoko

porculanske ljuskice u boji

Lagano povećane usne kao lijepi okvir novim porculanskim ljuskicama i bezmetalnim navlakama

Gummy smile korekcija ljuskice 402x402

Make over osmijeha smo postigli korekcijom Gummy smile-a i porculanskim ljuskicama

tretman popunjavanja usana hijalironskim filerom 400x400

Postignut predivan, prirodan izgled punih usana tretmanom popunjavanja hijalironskim filerom!

REZERVIRAJTE SVOJ TERMIN VEĆ DANAS!

Nazovite nas na broj telefona +385 1 4847 432 ili pošaljite upit.

KONTAKT