Close

IZBJELJIVANJE ZUBI

Sustavi koje danas primjenjujemo u našoj zubnoj ordinaciji nisu nimalo štetni za caklinu, ne bole tokom izbjeljivanja i daju izvanredne rezultate

izbjeljivanje zubi stomatološkam ordinacija zagreb

Izbjeljivanje zubi lampom i gelom na bazi vodikovog peroksida je danas u svijetu sigurno najefikasniji i najmanje štetan način izbjeljivanja zubi. Sustavi koje danas primjenjujemo u zubnoj ordinaciji nisu NIMALO štetni za caklinu, ne bole tokom izbjeljivanja i daju izvanredne rezultate.

Izbjeljivanjima se, u našoj Zagrebačkoj stomatološkoj ordinaciji, bavimo petnaestak godina. Kod prijašnjih lampi neki pacijenti ne bi zbog boli mogli završiti izbjeljivanje.

izbjeljivanje zubi
vrhunski rad izbjeljivanja
zoom bijeli zub
potpuno bijeli zubi
promjena boje
naglašena bjelina
unutranje izbjeljivanje devitaliziranog zuba
DANAŠNJI SUSTAV WHITE SPEED I ZOOM2 KOJE RADIMO OMOGUĆUJU LEŽERNO, UGODNO IZBJELJIVANJE BEZ BOLI

Lagana preosjetljivost nakon izbjeljivanja kod istrošenih zubi ili povučene gingive može se javiti, ali traje svega sat, dva i vrlo je blaga i rijetka.

Izbjeljivanjem zubi prije stomatološke protetike ili make-overa tj. prije ljuskica, navlaka ili mostova, postići ćemo da po novoj boji prirodnih zubi radimo protetiku i da cjelokupan završni rad bude svjetliji i svježiji osmijeh.

zoom speed uređaj

Philips Zoom White Speed led lampa za izbjeljivanje zubi najnoviji je, inovativni i učinkovit profesionalni sustav za izbjeljivanje zubi u ordinaciji. Ova lampa je jedna od najtraženijih i najpoznatijih sustava za izbjeljivanje zubi u SAD-u a od sada ju imamo i u Dental Estetic Studiu. Za razliku od mnogih drugih sustava, Zoom WhiteSpeed tvrtke Philips koristi NAJNAPREDNIJU tehnologiju LED svjetla za ubrzanje izbjeljivanja, tako da se maksimalni rezultati izbjeljivanja postižu u najkraćem roku. A što je jako bitno intenzitet lampe za izbjeljivanje se može podešavati ovisno kakve rezultate izbjeljivanja želimo postići.

PREDNOSTI NOVE ZOOM WHITE SPEED LAMPE ZA IZBJELJIVANJE ZUBI SU:

  • mogućnost podešavanja jačine svjetlosti ako pacijent osjeti bol pri izbjeljivanju
  • omogućava pacijentu manju preosjetljivost i veću udobnost bez boli
  • potpuno sigurno za caklinu i zube , ispitano kliničkim studijama
  • do 8 nijansi svjetliji zubi u samo 45 minuta tj. izuzetna učinkovitost
  • cijena izbjeljivanja identična kao do sada i konkurentna sa lampama nižeg ranga na tržištu

Zoom WHITE SPEED lampa za izbjeljivanje zubi emitira optimalnu razinu svjetlosti sa znatno većom razinom intenziteta nego ostale LED lampe na tržištu. Svjetlo aktivira katalizator koji je unutar gela koji ubrzava i poboljšava rezultate izbjeljivanja. Intenzitet se može prilagoditi svakom pacijentu tako da je ugodniji tretman izbjeljivanja, a nakon tretmana na zube se može nanijeti i ACP gel koji u kratkom roku eliminira bilo kakav osjećaj nelagode radi boli tj. preosjetljivosti.


Lampu za izbjeljivanje zubi Zoom WhiteSpeed tvrtke Philips podupiru razna istraživanja koja su dokazala njezinu sigurnost i učinkovitost.

BLOG

REZERVIRAJTE SVOJ TERMIN VEĆ DANAS!

Nazovite nas na broj telefona +385 1 4847 432 ili pošaljite upit.

KONTAKT