Close

LUMINEERS LJUSKICE - ORDINACIJA KNEGO


Lumineers by Cerinate su američke zubne ljuskice za koje nije potrebno brušenje zubi te koje se odnedavno proizvode i u novom laboratoriju u Italiji. Otisak pacijentovih zubi Dr.med.dent. Tatjana Knego radi u svojoj Zagrebačkoj stomatološkoj ordinaciji Dental Estetic Studio te ih kad gotove stignu iz Italije posebnom tehnikom cementira na zube. Talijanski laboratorij i poboljšana formula Cerinate porculana znatno je doprinjelo estetici poznatih ljuskica i dovelo do novih LUMINEERS 2 ljuskica.

Dental Estetic Studio može naručiti i photoshop i predočiti kako će pacijent izgledati nakon stavljanja ljuskica.Dr Tatjana Knego je certificirani terapeut za rad sa poznatim američkim ljuskicama Lumineers izrađenim od posebno čvrstog porculana tvornice Cerinate. Lumineersi imaju već i dvadestogodišnja ispitivanja kvalitete, a na njih proizvođač daje desetogodišnju garanciju. Iznimna čvrstoća Cerinate pojačanog staklenog porculana leucitom doprinosi tomu da se one mogu izrađivati tankoće leće na oku, a precizno razrađen sistem cementiranja pruža izuzetno jaku vezu između ljuskice i zuba. One se mogu samo lijepiti na zube bez predhodnog brušenja zuba pri čemu se povećava volumen zubi i osmjeha ili se mogu lagano pobrusiti zubi ako ne želimo povećanje volumena.


LUMINEERS LJUSKICE - PREDNOSTI
  • bez brušenja zubi
  • bez boli
  • velike čvrstoće (od najčvršćeg porculana na svijetu)
  • izuzetno jako vezane za zub
  • garancija proizvođača 10 godina
  • samo u 2 posjete
  • mogućnost fotoshopa da pacijent vidi krajnji rezultat


KADA JE BOLJE STAVITI KLASIČNE LJUSKICE A NE LUMINEERSE

Lumineerse stavljamo kad želimo veći volumen osmjeha jer ipak lagano podebljavaju zube i kad pacijent apsolutno ne želi nikakvo brušenje zuba. Oni su izuzetno dobri za potrošene zube starenjem ili erozijama, prekratke zube i nedovoljno izražajne. Međutim kad želimo postići prirodnu tankoću zubi i izuzetnu transparenciju još uvijek najljepše na svijetu su klasične ljuskice iz slojevanog staklenog porculana individualizirane oblikom i nijansama boja te cementirane izuzetno transparentnim cementima. U Americi i većini razvijenih zemalja klasična ljuskica je najskuplja zbog velikog truda zubnog tehničara i doktora. Kod nas je cijena klasične ljuskice i Lumineersa identična. U svakom slučaju i Lumineersi i klasične ljuskice estetski će prekrasno promijeniti pacijentov osmjeh bez velikog brušenja zubi.

www.lumineers.com