Close

DIGITALNI ORTOPAN I RVG DIJAGNOSTIKA

Ortopan predstavlja panoramsku snimku obje čeljusti gdje se mogu vidjeti svi zubi i anatomske strukture visoko iznad zubi i jedna je od glavnih dijagnostičkih metoda tako da je nezaobilazna prilikom prvog pregleda pacijenta ukoliko mu želimo dati najdetaljnije i najpreciznije mišljenje.

U našoj stomatološkoj ordinaciji u Zagrebu u Dental Estetic Studiu imamo najnoviji ortopan najmodernije tehnologije gdje brzo i sigurno možete dobiti snimak prilikom prvog pregleda. Snimanje traje svega nekoliko sekundi i na jednom mjestu možete sve dobiti. Digitalni snimak dobivate snimljen na CD-u tako da ga možete pohraniti i upotrijebiti gdje god želite, a nama ostaje trajno vezan uz Vaš karton.

Glavna prednost ovakvog ortopana nove generacijeje da ima drastično manje zračenja u odnosu na prijašnje ortopane što je za pacijenta jako bitno.

Takav snimak nam omogućava detaljniji uvid u sve anatomske strukture i pomoću njega možemo postaviti kvalitetniju dijagnozu.

Ortopan je neizostavan u svim granama stomatologije i bez njega je jako teško kretati terapiju. Najnovija dostignuća u stomatologiji te naručito u oralnoj kirurgiji omogućavaju da uz ortopan vršimo i softversku analizu kosti gdje uz pomoć kompjuterskog programa možemo analizirati gustoću kosti, mjeriti udaljenosti od sinusa, blizinu živaca, povećavanje svih struktura i planiranje buduće postave implantata.

RVG – digitalna radioviziografija omogućava snimanje pojedinog zuba i daje najdetaljniju sliku zuba u jakom velikom povećanju. Na taj način rano otkrivamo upalu i stanje kosti.Kod takvog snimanja smanjeno je zračenje pacijenta u odnosu na klasično rendgensko snimanje. Uz pomoć intraoralnog senzora snimi se slika koju dobijemo na monitoru računala gdje također možemo do najsitnijeg detalja sve analizirati.

ortopan zagreb 2
ortopan zagreb
ortopan zagreb 3
REZERVIRAJTE SVOJ TERMIN VEĆ DANAS!

Nazovite nas na broj telefona +385 1 4847 432 ili pošaljite upit.

KONTAKT