Close

Naše usluge

Stomatološka ordinacija u novom prostoru okuplja tim vrhunskih stručnjaka s velikim iskustvom iz svih područja dentalne medicine. Uz doktoricu Knego koja se bavi protetikom tu su profesorica ortodoncije i oralni kirurzi s velikim iskustvom u implantologiji.

PROTETIKA

Zubna klinika pruža usluge izrade svih vrsta protetskih radova s naglaskom na bezmetalne navlake i mostove, protetiku na implantatima, protetiku bezubih čeljusti na 4 implantata i sve vrste proteza.
Saznajte više
LJUSKICE

Želite izuzetnu prirodnost i estetiku? Dr Tatjana Knego preko 10 god. bavi se ljuskicama. Laminati bez brušenja zubi.
Saznajte više
IMPLANTATI

20 godina iskustva, vrhunski zubni implantati s protetikom izuzetne estetike doveli su Dental Estetic Studio do renomea poznate implantološke ordinacije s vrhunskom protetikom.

Saznajte više
ORTODONCIJA

Ortodonciju u Dental Estetic Studiu radimo s 4 vrste estetskih zubnih aparatića koji su karakteristika ordinacije koja u ovom području dovodi sve najmodernije iz svijeta stomatologije.

Saznajte više
IZBJELJIVANJE ZUBI

[:hr]Sustavi koje danas primjenjujemo u našoj zubnoj ordinaciji nisu nimalo štetni za caklinu, ne bole tokom izbjeljivanja i daju izvanredne rezultate.

Saznajte više
ORALNA KIRURGIJA

Zubna ordinacija Dr. Knego je implanto-protetski centar gdje sve oralno kirurške zahvate obavlja specijalist oralne kirurgije s dugogodišnjim iskustvom.

Saznajte više
UPALE GINGIVE I PARADENTOZA

Doktori Zagrebačke zubne ordinacije Dental Estetic Studio trajno se obrazuju u najnovijim terapijskim mogućnostima liječenja svih vrsta gingivitisa i paradentoze.

Saznajte više
ORTOPAN I RVG DIJAGNOSTIKA

U našoj stomatološkoj ordinaciji u Zagrebu imamo najnoviji ortopan najmodernije tehnologije gdje brzo i sigurno možete dobiti snimak prilikom prvog pregleda.

Saznajte više
POVEĆANJE USANA I POMLAĐIVANJE LICA I GUMMY SMILE

[:hr]Studio je specijaliziran za estetiku zubi, osmjeha i injekcionu estetsku medicinu lica. Želite li zaista predivne, ali prirodne usne doc.dr. Ljiljana Hlupić napraviti će vam točno ono što želite!

Saznajte više
ISPUNI I LIJEČENJA

Kao pobornici holističke, zdrave stomatologije, naši su ispuni isključivo estetski i ne sadrže nikakve toksične tvari.

Saznajte više
Rezervirajte svoj termin već danas!

Nazovite nas na broj telefona +385 1 4847 432 ili pošaljite upit!

KONTAKT