Close

NAŠE USLUGE

Stomatološka ordinacija okuplja tim vrhunskih stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom u svim područjima dentalne medicine. Osim dr. Knego, specijaliziran za protetiku, uključuje i profesora ortodoncije, kao i oralnog kirurga s dugogodišnjim iskustvom u implantologiji.

PROTETIKA


Zubna klinika pruža usluge izrade svih vrsta protetskih radova, danas sa naglaskom na bezmetalne navlake i mostove, protetiku na implantatima, protetiku bezubih čeljusti na 4 implantata All–on–four i sve vrste proteza

SAZNAJTE VIŠE
LJUSKICE


Želite izvanrednu prirodnost i estetiku? Dr. Tatjana Knego s ljuskicama radi već više od 10 godina. Laminati bez bušenja zuba.

SAZNAJTE VIŠE
IMPLANTATI


20 godina iskustva, vrhunski zubni implantati sa protetikom izuzetne estetike doveli su Dental Estetic Studio do renomea poznate implantološke ordinacije sa vrhunskom protetikom.

SAZNAJTE VIŠE
ORTODONCIJA


Ortodonciju u Dental Estetic Studiu radimo sa 4 vrste estetskih aparatića za zube koji su karakteristika ordinacije koja u ovom području dovodi sve najmodernije iz svijeta stomatologije. 

SAZNAJTE VIŠE
IZBJELJIVANJE ZUBI


Sustavi koje danas primjenjujemo u našoj zubnoj ordinaciji nisu nimalo štetni za caklinu, ne bole tokom izbjeljivanja i daju izvanredne rezultate

SAZNAJTE VIŠE
ORALNA KIRURGIJA


Zubna ordinacija Dr. Knego je implanto-protetski centar gdje sve oralno kirurške zahvate obavlja specijalist oralne kirurgije s dugogodišnjim iskustvom.

SAZNAJTE VIŠE
UPALE GINGIVE I PARADENTOZA


Doktori Zagrebačke zubne ordinacije Dental Estetic Studio trajno se obrazuju u najnovijim terapijskim mogućnostima liječenja svih vrsta gingivitisa i paradentoze.

SAZNAJTE VIŠE
DIGITALNI ORTOPAN I RVG DIJAGNOSTIKA


Ortopan predstavlja panoramsku snimku obje čeljusti gdje se mogu vidjeti svi zubi i anatomske strukture visoko iznad zubi i jedna je od glavnih dijagnostičkih metoda tako da je nezaobilazna prilikom prvog pregleda pacijenta ukoliko mu želimo dati najdetaljnije i najpreciznije mišljenje.

SAZNAJTE VIŠE
ESTETIKA LICA


Studio je specijaliziran za estetiku zubi, osmjeha i injekcionu estetsku medicinu lica. Želite li zaista predivne, ali prirodne usne, doc.dr. Ljiljana Hlupić u Dental Estetic Studiu napraviti će vam točno ono što želite!

SAZNAJTE VIŠE
ISPUNI I LIJEČENJA


Kao pobornici  holističke, zdrave stomatologije, naši su ispuni isključivo estetski i ne sadrže nikakve toksične tvari.

SAZNAJTE VIŠE
REZERVIRAJTE SVOJ TERMIN VEĆ DANAS!

Nazovite nas na broj telefona +385 1 4847 432 ili pošaljite upit.

KONTAKT