Close

Nobel implantati

Tvrtka Nobel Biocare jedna je od začetnika implantologije i NAJPOZNATIJI proizvođač implanata u SVIJETU. Nobel Biocare implantati proizvode se više od 40 godina i odlikuju se izuzetno visokom kvalitetom i stopom uspješnosti. Nobel implantate dobiti ćete u najvećim i najpoznatijim dentalnim klinikama u cijelom svijetu. U Zagrebačkoj dentalnoj ordinaciji Dental Estetic Studio već dugi niz godina koristimo Nobel implantate i naš specijalist oralne kirurgije koji ih ugrađuje ima jako puno iskustva sa njima.

Glavna njihova prednost je:

– jako sraštavanje s kosti
– nikakve reakcije prirodnih tkiva
– dugoročnost

Materijal od kojeg su rađeni je čisti titan što je jedna od glavnih prednosti u odnosu na druge jeftinije implantate koji se nude na tržištu, a koji su rađeni od titana i raznih metalnih primjesa. Implantati od čistog titana su potpuno biokompatibilni. Završna obrada te oblik Nobel implantata dodatno pospješuje stabilnost implantata u kosti i utječe na njihovu dugotrajnost te jače svezivanje implantata sa kosti.

Tvrtka Nobel Biocare poznata je i po implantološkoj metodi All on four, suvremenoj metodi koja omogućava da pacijenti bez zubi i koji nemaju dovoljno kosti dobiju u jednom danu fiksni most na 4 implantata koji se pomoću vijaka ušarafi u implantate.

Iza Nobel implantata stoji niz kliničkih i laboratorijskih studija koja dokazuju njihovu izvrsnost.