Close

NEVIDLJIVA ORTODONCIJA ORTHOCAPS I INVISALIGN

“Nevidljiva” ortodoncija je izrađena od kvalitetne prozirne plastike te pomiće ZUBE za djelić milimetra poput standardnih ORTODONTSKIH APARATA.

Prednost je što nimalo ne ostećuje caklinu, omogučava normalnu higijenu, ne smeta govoru, a estetski je izvrsna!

ORTHOCAPS TERAPEUTI
Taj sustav mogu primjenjivati svi stomatolozi u svijetu koji nakon edukacije dobiju certifikat i na taj način postaju Orthocaps terapeuti. Invisalign je gotovo identičan američki sustav koji također mogu koristiti stomatolozi koji ne moraju biti ortodonti. Odluku o tome da li se određeni slučaj može tretirati Orthocaps sustavom donosi se u sjedištu tvrtke u Njemačkoj na temelju modela i fotografija. Stomatolog također dobiva sve upute o tretiranju određenog pacijenta i može u svakom trenutku kontaktirati bazu u Njemačkoj ako se pojavi neki problem. Za pacjenta je vrlo praktično i to što mu Orthocaps terapeut koji posjeduje certifikat u svojoj ordinaciji može pokazati vizualnu simulaciju njegova slučaja uz pomoć 3D programa.

Orthocaps prozirni aparatići nose se 24 sata dnevno, osim kad pacijent jede ili pije sve osim vode koja ne boji i ne uništava prozirne udlage. “Prozirna navlakica za zube može se skinuti kada pacijent ima neku važnu obavezu ili izlazak tako da su one idealno rješenje za poznate osobe ili ljude kojima je povremeno nekoliko sati važno da nemaju ništa na zubima. Mogu se skinuti i zbog nekog važnog sastanka što predstavlja veliku prednost ovakvih sustava ortodoncije koji su uz to i jako ugodni za nošenje, a sugovornik vrlo teško može primijetiti da imate išta na zubima. “Nevidljiva” se ortodoncija primjenjuje kod nešto blažih ortodontskih anomalija položaja zubi i čeljusti iako je iskustvo proizvoda pokazalo da se mogu primjenjivati u 80% ortodontskih slučajeva.

Nevidljiva ortodoncija Orthocaps