Close

Dental Estetic Studio

Tim vrhunskih eksperata koji obavlja zahvate koji se rade i u najvećim klinikama svijeta.

des lp 002


Dental Estetic Studio centar je  vrhunske protetike, implantologije, ortodoncije i estetske stomatologije na čelu sa doktoricom Tatjanom Knego. U njemu radimo sve zahvate što se rade i u najvećim klinikama svijeta. Nismo centar masovnog dentalnog turizma nego smo jako posvećeni pacijentu i vrhunskoj kvaliteti svih usluga iako imamo smještaj za boravak pacijenata koji nisu iz Zagreba čije individualne dolaske rado primamo i organiziramo sve potrebno. Tim smo specijalista i doktora koji je svatko od nas expert u svom području. Što se tiče protetike nju radi osobno doktorica Knego, ortodonciju prof.dr.sc. Senka Meštrović, oralnu kirurgiju i implantologiju poznati oralni kirurg dr Zoran Ivasović , liječenja zubi i fantastičnu strojnu endodonciju doc. dr Anja Baraba, zahvate estetike lica hijaluronskim filerima i botoxom doc.dr Ljiljana Hlupić, liječenja paradentoze i paradontološku kirurgiju doc dr Domagoj Vražić specijalista paradontologije. Uz njih pomno izabrane naše mlađe doktorice i asistentice omogućiti će vam da i sve druge usluge budu pružene izuzetno visoke kvalitete


Imate oštećene zube?

Doktorica Knego poznata je i vrhunski stručnjak u  izradi protetike vrhunske kvalitete, estetike i prirodnosti. Tu se misli na navlake (krunice) i mostove u najnovijem prirodnom cirkonu ili punom porculanu Emaxu uvijek sa visokom individualizacijom dodatnim slojevanjem porculanom, zatim na porculanske ljuskice iz slojevanog porculana što se u svijetu zovu “feldspathic veneers” i smatraju se najljepšim ljuskicama radi izuzetne prirodnosti i transparencije. Isto tako mostove i navlake na implantatima doktorica Knego ima dvadestogodišnje iskustvo sa implantatima i protetikom na implantatima. Educirana je i krenula je prije desetak godina sa All on 4 fiksnim mostovima na 4 ili 6 implantata u čeljusti potpuno bez zubi. Veliki radovi kompletnih čeljusti i makeoveri u estetskom i funkcijskom smislu specijalnost su Dental Estetic Studia.


zubni mostovi i navlake 1

Makeover zubi navlakama u punom porculanu i cirkonskim mostovima u gornjoj čeljusti i porculanskim ljuskicama i mostovima u donjoj čeljusti.


Porculanske ljuskice na prednjim zubima i bezmetalne navlake na stražnjim zubima po želji pacijentice u izuzetno svijetloj boji.


Nedostaje vam jedan ili svi zubi čeljusti?

I doktorica Knego i oralni kirurg Dental Estetic Studia bave se implantatima preko dvadeset godina. Trenutno rade sa 2 jako poznata svjetska implantata Nobel i Mis implants te sve vrste dogradnje kosti kad je nema i sinuslifting najnovijom tehnikom. Radimo sve vrste protetskih radova i mogućnosti na implantatima te naravno i All on 4 fiksne mostove u čeljustima bez zubi gdje pacijent koji uopće nema zubi dobiva zube u 1 dan.


zubni implantat na koji dolazi cirkonska krunica

Implantat sa cirkonskim abutmentom i cirkonskom navlakom.


zubni most na 6 implantata u donjoj čeljusti

Bezube čeljusti opskrbljene totalnom protezom u gornjoj čeljusti i fiksnim mostom na vijke na 6 implantata (All on 6) u donjoj čeljusti.


Želite ispraviti položaj zubi?

U ponudi imamo sve vrste estetskih ortodontskih aparatića od klasičnog fiksnog aparatića sa estetskim bravicama do Invisalign, Orthocaps prozirnih skidivih alignera te lingvalnih (unutarnjih) aparatića. Ortodonciju radi isključivo osobno prof.dr.sc Senka Meštrović koja će od vaše situacije stvoriti maximum estetike i funkcije.


ortodoncija zagreb

Nakon ortodontske terapije sa fiksnim aparatićem sa prozirnim bravicama stavljeno je 6 ljuskica na gornje prednje zube a okolni zubi su izbijeljeni.


Slučaj sa Orthocaps terapijom – ortodoncija s prozirnim udlagama.


Izgled usana i samog osmijeha, profila lica i nosa

Često pored sređivanja estetike zubi pacijentima je potrebno srediti izgled usana i samog osmjeha te danas često i cijelog profila lica.Doc.dr. Ljiljana Hlupić hijaluronskim filerima pomladiti će vaše usne ili po potrebi simetrizirati, riješiti će problem prevelike vidljivosti zubnog mesa tkzv. Gummy smile ili će doraditi vaš profil lica i nosa u pravilniji.


Hijaluronskim filerom blago popunjena i simetrizirana gornja usna do skladnog izgleda, idealno oblikovana.


Relaksacijom mišića podizača usana, usna se nakon par dana više ne podiže previsoko.


I poznati biraju Dental Estetic Studio

Kvalitetu i estetiku radova poznate dentalne ordinacije Dental Estetic Studio dr. Tatjane Knego odavno su prepoznale brojne poznate osobe iz hrvatskog javnog života. Činjenica kako ljudi iz inozemstva dolaze u Zagreb radi kvalitete i estetike, a ne više samo radi uštede novca odavno je postala stvarnost ovog odabranog tima stručnjaka, koji u centru Zagreba radi sve stomatološke zahvate koji se obavljaju i u najboljim klinikama svijeta.


des lp 003

Dr. Tatjana Knego i Ivana Mišerić, Vanja Halilović te Nives Ivanković

REZERVIRAJTE SVOJ TERMIN VEĆ DANAS!

Nazovite nas na broj telefona +385 1 4847 432 ili pošaljite upit.

KONTAKT