Close

LUMINEERS LJUSKICE - ORDINACIJA KNEGO


Lumineers by Cerinate su američke zubne ljuskice za koje nije potrebno brušenje zubi te koje se odnedavno proizvode i u novom laboratoriju u Italiji. Otisak pacijentovih zubi Dr.med.dent. Tatjana Knego radi u svojoj Zagrebačkoj stomatološkoj ordinaciji Dental Estetic Studio te ih kad gotove stignu iz Italije posebnom tehnikom cementira na zube. Talijanski laboratorij i poboljšana formula Cerinate porculana znatno je doprinjelo estetici poznatih ljuskica i dovelo do novih LUMINEERS 2 ljuskica.

Dental Estetic Studio može naručiti i photoshop i predočiti kako će pacijent izgledati nakon stavljanja ljuskica.


Dr Tatjana Knego je certificirani terapeut za rad sa poznatim američkim ljuskicama Lumineers izrađenim od posebno čvrstog porculana tvornice Cerinate. Lumineersi imaju već i dvadestogodišnja ispitivanja kvalitete, a na njih proizvođač daje desetogodišnju garanciju. Iznimna čvrstoća Cerinate pojačanog staklenog porculana leucitom doprinosi tomu da se one mogu izrađivati tankoće leće na oku, a precizno razrađen sistem cementiranja pruža izuzetno jaku vezu između ljuskice i zuba. One se mogu samo lijepiti na zube bez predhodnog brušenja zuba pri čemu se povećava volumen zubi i osmjeha ili se mogu lagano pobrusiti zubi ako ne želimo povećanje volumena.


LUMINEERS LJUSKICE - PREDNOSTI:

  • bez brušenja zubi
  • bez boli
  • velike čvrstoće (od najčvršćeg porculana na svijetu)
  • izuzetno jako vezane za zub
  • garancija proizvođača 10 godina
  • samo u 2 posjete
  • mogućnost fotoshopa da pacijent vidi krajnji rezultat
KADA JE BOLJE STAVITI KLASIČNE LJUSKICE A NE LUMINEERSE

Lumineerse stavljamo kad želimo veći volumen osmjeha jer ipak lagano podebljavaju zube i kad pacijent apsolutno ne želi nikakvo brušenje zuba. Oni su izuzetno dobri za potrošene zube starenjem ili erozijama, prekratke zube i nedovoljno izražajne. Međutim kad želimo postići prirodnu tankoću zubi i izuzetnu transparenciju još uvijek najljepše na svijetu su klasične ljuskice iz slojevanog staklenog porculana individualizirane oblikom i nijansama boja te cementirane izuzetno transparentnim cementima. U Americi i većini razvijenih zemalja klasična ljuskica je najskuplja zbog velikog truda zubnog tehničara i doktora. Kod nas je cijena klasične ljuskice i Lumineersa identična. U svakom slučaju i Lumineersi i klasične ljuskice estetski će prekrasno promijeniti pacijentov osmjeh bez velikog brušenja zubi.

www.lumineers.com

Rezervirajte svoj termin već danas!

Nazovite nas na broj telefona +385 1 4847 432 ili pošaljite upit!

KONTAKT
x

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni ste prihvatiti upotrebu kolačića u skladu s našim pravilima o kolačićima.

Prihvaćam Ne prihvaćam Centar za privatnost Postavke privatnosti