Close

STRUČNI TIM

Stomatološka ordinacija u novom prostoru okuplja tim vrhunskih stručnjaka s velikim iskustvom iz svih područja dentalne medicine.

Dr.med.dent Tatjana Knego

Dr.med.dent Tatjana Knego preko dvadeset godina se bavi implantatima i protetikom na implantatima, ljuskicama se bavi desetak godina, a izbjeljivanja različitih sistema radi više od petnaest godina. Estetski i funkcionalno komplicirani protetski radovi i make-overi najveći su joj izazov. Danas je član Europskog udruženja estetske stomatologije European Society of Cosmetic Dentistry. Prvi kontakt sa estetskom stomatologijom dr med dent Tatjana Knego imala je još prije više od dvadesetak godina kad je nakon završenog Stomatološkog fakulteta u Zagrebu radila u Madridu u Španjolskoj, a zatim u jednoj od najpoznatijih klinika u Toskani u Italiji. U to vrijeme prošla je veliki broj edukacija iz svih područja stomatologije. Povratom u Hrvatsku otvara svoju stomatološku ordinaciju uz stalnu edukaciju svugdje po svijetu i osuvremenjivanje aparature ordinacije.

Prof.dr.sc Meštrović Senka

Prof.dr.sc Meštrović Senka diplomirala je 1990 god. u Zagrebu, na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Nakon diplome je magistrirala a ubrzo i doktorirala. 1995. godine profesorica Meštrović je specijalizirala ortodonciju i postaje profesor Stomatološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i samim time jedan od najeminentnijih stručnjaka u ortodonciji u Hrvatskoj.

Dr.med.dent Zoran Ivasović

Dr.med.dent Zoran Ivasović diplomirao je na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 1999. Specijalizaciju iz oralne kirurgije završava 2004. u Kliničkoj bolnici Dubrava, Zagreb. Dr. Ivasović je mentor za Nobel Biocare-Nobel implantate i MIS implantate i time vrši edukaciju drugih doktora u implantologiji. Dr. Ivasović je proglašen od strane liječnika i pacijenata najboljim kirurgom u Hrvatskoj 2012. S dr. Knego uspješno surađuje 6 godina i napravili su zajedno velik broj kombinacija implantata i protetskih radova.

Doc.dr. Ljiljana Hlupić

Doc.dr. Ljiljana Hlupić dr. med. specijalist je Europskog instituta za znanstvenu estetiku, Anti-Aging medicinu u Parizu. Redovnim stručnim edukacijama i treninzima u Parizu, Londonu i Genevi prati i usavršava najnovije metode pomlađivanja: dermalnim filerima, botoxom, kemijskim pilinzima i stručnim savjetima “Kako ostati mlad”. Sa dr. dent.med Tatjanom Knego nakon make-overa zubi radi pomlađivanje perioralnog područja i donje trećine lica do ljepšeg izgleda i osmjeha pacijenta.

Dr.med.dent Marija Stantić - Boras

Dr.med.dent Marija Stantić – Boras diplomirala je na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu . Njezino prvo radno iskustvo stiče tijekom studija, volontiranjem u privatnoj klinici dentalne medicine, stažiranjem u Kliničkoj bolnici Dubrava i radom u privatnoj klinici s inozemnim pacijentima. Dr.med.dent Stantić – Boras je posvećena poljima stomatologije: osnove dentalne medicine, endodoncije kao i restaurativne i estetske stomatologije. (Trenutno na porodiljnom dopustu).

Dr.med.dent. Nikolina Plazanić

Dr.med.dent. Nikolina Plazanić je postala član tima dr. Knego ubrzo nakon što je diplomirala na Medicinskom fakultetu – Sveučilišta u Rijeci, studij stomatologije. Posvećena je području restorativne stomatologije, endodoncije, estetske stomatologije i parodontologije gdje stalno obnavlja i poboljšava svoje znanje pohađanjem stručnih seminara u cijeloj Hrvatskoj i inozemstvu. Član je društva ESCD-a (European Society of Cosmetic Dentistry).

Dr.med.dent. Korina Mehadžić

Dr.med.dent. Korina Mehadžić završila je Stomatološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu. Asistiranjem za vrijeme fakulteta u privatnoj stomatološkoj ordinaciji stječe prvo radno iskustvo. Dio je tima Dental Estetic Studia godinu dana. Područje interesa su joj estetska i restaurativna stomatologija, endodoncija i parodontologija.

Ivana Šep

Ivana Šep 2011. godine završava srednju medicinsku školu smjer medicinska sestra/medicinski tehničar. Jednogodišnji pripravnički staž odrađuje u KBCSM u Zagreb-u. 2017 godine počinje raditi u Denal Estetic Studio 2017 god. završeno stručno osposobljavanje za dentalnog asistenta “Učilište Ambitio” u Zagrebu. Sudjeluje na brojnim tečajevima i edukacijama za dentalne asistente.

Kristina Šestak

KRISTINA ŠESTAK 2008. god. završava medicinsku školu, smjer zubni tehničar u Bjelovaru. Jednogodišnji pripravnički staž odrađuje u Dom zdravlja Kvatrić 2012. god. počinje raditi u Dental Estetic Studio 2016 god. završeno stručno osposobljavanje za dentalnog asistenta “Učilište Ambitio” u Zagrebu. Sudjeluje na brojnim tečajevima i edukacijama za dentalne asistente.

Rezervirajte svoj termin već danas!

Nazovite nas na broj telefona +385 1 4847 432 ili pošaljite upit!

KONTAKT